Zadnje svjetlo za automobil vodeno za Jeep Wrangler Rubicon / Sport S Dodatna vrata za svjetlo za Wrangler Sahara

auto led zadnja svjetiljka za jeep wrangler Rubicon / Sport S dodatna oprema stražnje svjetlo za wrangler Sahara Karakteristike: √ Aftermarket 100% Novo. √ Izrađeno od izdržljivog crnog ABS kućišta i dimnog PMMA objektiva. Plug & Play, nema potrebe za promjenama. Brži uključivanje / isključivanje vremena reakcije, upečatljiv efekat upozorenja do …

Opis

opis proizvoda

Ova zadnja svjetiljka za automobil jeep wrangler rubicon prekrivena je crnom bojom koja izgleda modno i cool. Osim toga, naš je proizvod prošao test protiv leda koji je savršen za snijeg i kišu. Nadalje, izrađeni od visokokvalitetnog materijala, naš je proizvod opremljen laganim i odličnim rasipanjem topline, što bi savršeno moglo riješiti nedostatke raspodjele topline LED čipova.

Nadalje, napredni čipovi vrhunskog kvaliteta ovog automobila vođeni zadnjim lampama za džip wrangler rubicon mogu emitirati 6000-6500K jarko bijelu svjetlost, koja bi mogla učinkovito osvijetliti cijeli tamni put napred. A srednja poplavna svjetlost okružena dvorednim točkovnim svjetlom je bolja za odličan vizualni efekat. Osim toga, nema sumnje da su ekstremna udaljenost i široko vidljivo područje savršeni za velike brzine i opasne situacije zavoja.

Ime proizvoda led zadnje svjetlo za džip wrangler
Životni vijek 50000h
uzorak snopa (Kočnica / trčanje), (pokazivači smjera), (svjetla za vožnju unazad)
Temperatura u boji 6000-6500K
IP ocjena IP67
Radna temperatura -40 ° C ~ 85 ° C


Značajke:

√ Trgovina na veliko 100% Novo.

Promise Obećavamo da će ova zadnja svetiljka za automobil džip wrangler rubicon izrađena od izdržljivog crnog kućišta i dimnog PMMA sočiva.

√ Ova zadnja lampica na automobilu za džip wrangler rubicon je stvarno jednostavna za uključivanje i reprodukciju i nema potrebe za promjenama.

√ Uključivanje / isključivanje će brzo reagovati, a upečatljiv efekat upozorenja može poboljšati sigurnost u vožnji.

Temperature Radna temperatura je od -40 ° C do 85 ° C.


MS-JL-TL01 Morsun Led