Kvadratna LED radna svetla

LED radno svjetlo je montirano preko 3/8 inča.
Nosač od nerđajućeg čelika se može podešavati, a rukovaoc jednostavno izbuši rupu na površini za montažu i prolazi kroz taj otvor.

Opis

Radni vijek

35.000 sati

voltaža

DC 10V-30V

Boja

Crna

Radna temperatura:

-40 ~ 85 stupnjeva Celzijusa

Lumen

2430 lm

Certifikat

CE, E9, IP67, RoHS

Power

27watt

Garancija

1 godina

Naziv predmeta

kvadratna LED lampa

IP Rating

IP 67

Temp. Boje

6500K

MOQ

20 kom

Broj modela

MS-2210-27W

Brand Name

MORSUN

Beam option

Spot / flood

Port

Guangzhou

61GE5iFDLNL._SL1024_ Morsun Led

61PlE775mpL._SL1024_ Morsun Led

519gZK8anTL._SL1000_ Morsun Led

61pNh0fwWiL._SL1024_ Morsun Led

61sZ9YvomOL._SL1000_ Morsun Led

Prednosti:
Mala potrošnja energije: – Usvaja energetski štedljiv električni krug, LED osvjetljenje visoke svjetline. Za razliku od HID svjetla, LED radna svjetla koriste mnogo manje energije, tako da se baterija automobila neće brzo isprazniti, a svjetla neće zasjeniti. sprečava koroziju, sa odličnom disipacijom toplote

Jednostavna instalacija:
LED radno svjetlo je montirano preko 3/8 inča.
Nosač od nerđajućeg čelika se može podešavati, a rukovaoc jednostavno izbuši rupu na površini za montažu i prolazi kroz taj otvor.
Ugao svetla se podešava i taj vijak se zateže da bi se osigurao ugao.
Sistem za samostalnu zaštitu, štiti svetlo od oštećenja čak i ako je povezan sa pogrešnim polaritetom.

Fitment:
Off road rasvjeta: džipovi, automobili, motocikli, ATV, UTV, SUV, kamion, prikolica, viljuškar, vozovi, brodovi, autobusi, kolni saobraćajnici, peščana željeznica, itd.
Ostala rasvjeta: bager, buldožer, cestovni valjak, dizalica, traktor, žetelica, sejalica, kosilica, snježni plug, vatrogasna vozila, spašavanje, kampiranje, rudarstvo, građevinsko osvjetljenje, itd.
Rasvjeta za kućanstvo: vrt, dvorište, garaža, unutarnja rasvjeta. (Napomena: Koristite naponski transformator / pretvarač za pretvaranje AC 110-120V u DC 12V za unutrašnju upotrebu.)

工厂和办公室2 Morsun Led

企业文化 Morsun Led

Informacije o kompaniji:
MorSun Tvornica se nalazi u Guangzhou, sa 3000 kvadratnih metara i 100 zaposlenih. Naš proizvod je uglavnom LED svjetla za Jeep, LED svjetla za Harley, LED svjetla rada, LED svjetla bar i auto vodio auto svjetiljka, imao odobren CE, E-MARK, DOT, EMC, vodootporan i RoHS certifikate itd, u međuvremenu prihvatiti ODM i OEM usluge.

MorSun je u skladu sa I O O 9 0 0 1 Upravljanje kvalitetom. Nadalje, ima preko 5 0 proizvoda za patente. Trenutno, MorSun rasvjeta se već izvozi u Ameriku, Evropu, Aziju, Bliski istok i druge regije. Mi prisustvujemo mnogim zemljama Auto dijelovi Izložba svake godine, kao što su kantonski sajam, Las Vegas SEMA / APPEX, Njemačka Frankfurt i HK Global izvori itd. naš razvojni pravac u budućnosti.


生产流程2 Morsun Led


FAQ

P: Koja je minimalna narudžba?

A: 1 par za testiranje je u redu.

P: Hoće li se ova roba isporučiti u MOJA VRATA?

O: Da, mi obično isporučujemo robu ekspresno poput DHL-a, UPS-a, Fedex itd.

P: Da li su vaši proizvodi dobili DOT odobrenje?

O: Da, ako želite, poslat ćemo DOT dokument za vašu referencu.

P: U kojoj izložbi će vaša fabrika učestvovati?

A: Svake godine naša fabrika će učestvovati u kantonskom sajmu, izložbi u Šangaju, u Njemačkoj, na sajmu u Frankfurtu, SAD SEMA SHOW itd.

P: Ako se nešto dogodi sa svetlima, kako možemo? Koja je vaša garancija?

O: Svi proizvodi u MORSUN-u imaju jednogodišnju garanciju.

Ako svjetlo ima problema s kvalitetom, molimo vas da uzmete videozapise ili fotografije i pošaljete nam natrag, a mi ćemo poslati zamjenu na sljedeću narudžbu.

Garancija

Nedostaje artikl ili pogrešna stavka primljena: Čuvajte kutiju, materijal za pakiranje, sve isporučene dijelove i kontaktirajte nas odmah.
Garancije: Svi proizvodi imaju garanciju protiv grešaka prodavca. Mi smo proizvođač, možemo podnijeti zahtjeve direktno kako bismo ubrzali proces zamjene ili slanja zamjenskih dijelova. Elektronski delovi moraju da nam se vrate na testiranje. Budući da se pitanja često rješavaju putem telefona sa tehničkom podrškom, prvo nam pošaljite poruku i svakako dobijte ime s kim god razgovarali ako želite da nas kontaktirate