Morsun Motorbikes LED Headlights Projector With White DRL For 2007-2017 Jeep Wrangler JK DOT Emark Approved

3 Beam Modes! 42W 3500LM visoka snoda, 24W 2000LM niska snof, bijela drl, povećajte sigurnost u lošem vremenu.
Visokokvalitetni, umri-ljevano aluminijumska slitka, stabilni kvalitetni led čipovi, ugrađena funkcija EMC-a, vodootporni, neprobojni za udarce i neprobojni za prašinu, imaju efikasnu toplotnu disipaciju i efikasnost hlađenja.
“Plug and Play”.H4 i H13 adapter su uključeni, obično za 15 minuta ili manje da bi se dovršila instalacija.
Fitment. .. ..kompatibilan za 2007-2017 Jeep Wrangler JK/JKU

Opis

Naš Jeep Wrangler JK Led Farovi svetliji su od originalnog halogena i sakrili farove. Uključuje visoke niske snopa, bijeli halo drl, amber halo turn signalna svjetla, to će osigurati maksimalnu sigurnost dok vozite po danu i tamnoj noći i uštedjeti puno novca za kupovinu različitih funkcijskih svjetiljki. Visokokvalitetnim jasnim objektivom poboljšava se rasvjeta i pruža savršenu zaštitu za unutarnje svjetlosne snopa i pruža vam novo iskustvo vozačke rasvjete. OviJeep Wrangler JK Led Farovi su dizajnirani da budu vodootporni, nepromočivi i neprobojni za prašinu, imaju efikasnu toplotnu disipaciju i efikasnost hlađenja, više od 50.000 sati radnog staža.

Specifikacija Jeep Wrangler JK Led Farova

Model MS-SS7
Brend Morsun
Auto Make Za 2007-2017 Jeep Wrangler JK
High Beam 42W 3500LM
Niska snoša 24W 2000LM
Halo 6W
Temperatura boje 6500K
Stambeni materijal Umri-ljevano aluminijumski kučište
Boja stanovanja Crno/Chrome
Materijal objektiva PC
Vodootporna stopa IP67
Certifikacije IP67, CE, RoHS
Životni vijek Više od 50.000 sati
Garancija 12 mjeseci


Fitment:

1997~2006 Za Jeep Wrangler TJ 2 Vrata

2004~2006 Za Jeep Wrangler LJ neograničen (4 Vrata)

2007~2016 Za Jeep Wrangler JK 2 Vrata 2

2007~2016 Za Jeep Wrangler Neograničeno JK 4 Vrata

1981-1985 Za Jeep CJ-8 Scrambler

1976-1986 Za Jeep CJ-7

Za Hummer H1 H2 (2003~2009) (H2 treba 9007 muški do H4 ženski adapter, paket nije uključen)

Za Land Rover Defender

Za Royal enfield

Za Harleys-Davidsons modele sa 7” farom, kao što su

Za Harleys-Davidsons FLD 2012-2013

Za Harleys-Davidsons Touring Models 1994-2013

Za Harleys-Davidsons Softail Models 1991-2013(sa head lampom nacelle kit

4 Morsun Led

Prednosti naših sistema automatskog rasvjete

Visoka svjetlina

Vozač može jasno vidjeti cestu naprijed kada svijetlo bijelo svjetlo osvijetli stazu u mraku, to vam može pomoći da povećate sigurnost na cesti i udobnije iskustvo u vožnji. Naši led farovi pružaju maksimalnu vidljivost kako bi poboljšali iskustvo vožnje i povećali sigurnost i vidljivost i dan i noć.

Materijal visokog kvaliteta

Umri-ljevano aluminijumska sliva kuća, visoke performanse disipacije topline i stabilna kvaliteta, dobre performanse pečata kao guste gume su se sačinjavali od utikača kabela za napajanje. Dug životni vož i dobre performanse na vodootpornom prahu, dokazu za maglu, mogu se koristiti u izuzetno surovima okruženjima.

Laka instalacija

Plug and Play, H4 i H13 adapter uključeni, obično za 30 minuta ili manje kako bi dovršili instalaciju nadograđenu, naši farovi imaju integrisanu bulit-in EMC funkciju.

Široke upotrebe

Svi naši led farovi mogu se koristiti ne samo na svim vrstama vehikola koji koriste farove od 7 inča, farove od 9 inča, farove od 4×6, 5×7 inča, već se mogu koristiti i za rada svjetla za čamce, traktore, kamione itd.

Osiguranje kvaliteta

Vaše zadovoljstvo je naša najviše briga. Uvijek ćemo napraviti dvostruku inspekciju kvaliteta prije isporuke sustava rasvjete našim kupcima.

Dugi životni vjek

Naši led auto rasvjetni sistemi imaju odlične performanse kao što su anti-šok, anti-kiša, anti-magla, IP67 vodootporna brzina, disipacija topline itd, tako da se naša led rasvjeta može koristiti i do 50.000 sati.

Proizvodni proces

Morsun-Production-Process Morsun Led

O Morsunu

About-Morsun Morsun Led

Morsun Technology je profesionalni proizvođač i dobavljač LED farova, svjetla za maglu repna svjetla za Jeep Wrangler, Harley Davidson i još mnogo toga. U suštini smo sa STANDARDOM ISO9001:2000 Quality Management System, većina naših sistema auto rasvjete ima CE, RoHS i TUV certifikate. Imamo snažan LED application product research & development team koji se sastoji od optičkog, električnog, termalnog i strukturnog stručnjaka.

Uložili smo milione dolara u izgradnju automatske radionice za proizvodnju od statike i prašine. Sa točno optičkom i termalnom dizajnom, preuzimamo vodeću poziciju u industriji led farova, svjetla za maglu, repnih svjetala, offroad light barova za Jeep Wrangler i Harley Davidson motocikle. Mi smo profesionalni proizvođač, dobavljač i izvoznik LED auto Rasvjetnih sistema u ovoj oblasti. Kvalitet proizvoda, inovacije, tehnologija i korisnički servis učinili su nas jednim od neospornih lidera širom svijeta u oblasti LED auto rasvjete za Jeep Wrangler. S obzirom na koncept “Quality First, Customer Paramount, Sincerity and Innovation” u našem umu, naša kompanija je u proteklim godinama postigla veliki napredak. Kupci su dobrodošli da kupe naše standardne proizvode, ili nam šalju OEM zahtjeve. Bićete impresionirani našim kvalitetom i uslugom.