Dodatna oprema za motore sa 7-inčnim nosačem kućišta prednjih svjetala

【Lijepo iskustvo】 Ažurirajte svoj stari Harley Davidson motocikl ovim novim retro dizajnom. Pomozite vozaču u boljoj vidljivosti i refleksiji na cesti. Retro stil, pokažite svoju divnu estetiku i ukus.
Material Visokokvalitetni materijal】 Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, lakog, izdržljivog i visokokvalitetnog čelika, satenasto crne završne obrade. Sadrži nijansu prednjih farova, naplatak i sigurnosni prsten (isključujući prednja svetla).
【Montaža】 Odgovara FXWG, FXDWG i FXST sa 7 “Sportster XL883 XL1200 LED farovima 2004-2014.
【Glavna funkcija】 Zaštitite stakleno sočivo od oštećenja i ogrebotina. Sa kućištem svjetiljke, nosačem i svjetlom, savršeno je za vaš motocikl. Jednostavan za instalaciju, samo je morate igrati i umetnuti.
【Pažnja】 Provjerite veličinu našeg proizvoda kako biste bili sigurni da odgovara vašem farovu. I možete nas kontaktirati sa slobodnim vremenom ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s tim.

Kategorija:

Opis

Ažurirajte svoj stari Harley Davidson motocikl ovim novim retro dizajnom. Vozači pomoći dobivaju bolji pogled i odraz puta. Vintage stil, pokaži svoju divnu estetiku i ukus. Napravljen od visokokvalitetnog livenog aluminijskog materijala, lagan i izdržljiv u upotrebi. Zaštitite stakleno sočivo prednjeg svetla od loma i ogrebotina. Uz kućište i nosač, savršeno odijelo za vaš Harley Davidson motocikl. Jednostavno je instalirati, a ono što morate učiniti je igrati i priključiti. 7-inčno kućište LED svjetala, izrađeno od visokokvalitetnog čelika sa satenskom crnom završnom obradom. Uključuje kućište svjetla, rub i potporni prsten (prednje svjetlo nije uključeno.

Dodatna oprema za motore sa 7-inčnim prednjim svjetlom

Broj modela MS-7HBB Ime proizvoda

Dodatna oprema za motore sa 7-inčnim prednjim svjetlom

Boja Crna / Chrome Životni vijek 30000 sati
Materijal Ljevani aluminij Marka Morsun
Garancija 12 meseci Veličina 7Uključite