2018 Jeep Wrangler JL Fender dimljene bočne svjetiljke

【Sigurnost】 Povećavanje sigurnosti na putu pri skretanju.
【Plug and Play】 obično za 15 minuta ili manje da biste dovršili instalaciju.
【Oprema ble Kompatibilno sa Jeep Wrangler JL 2018 2019, Jeep Gladiator JT 2020

Kategorija:

Opis

Ove 2018-up Jeep Wrangler JL bokobran sa dimnim bočnim led svjetiljkama može vam pomoći u povećanju sigurnosti na cesti. Ostali upravljački programi lako će vas pronaći kada skrećete prilikom instaliranja bočnih svjetala. Kvalitetno bistro / dimljeno sočivo poboljšava osvjetljenje i pruža zaštitu savršeno za svjetla u unutrašnjosti i pruža vam novo iskustvo vožnje osvjetljenja. Naše bočne lampice za Jeep wrangler led bočne proizvode dizajnirane su tako da budu vodootporne, otporne na udarce i prašinu, imaju efikasno rasipanje toplote i efikasnost hlađenja, više od 50 000 sati radnog vijeka.

Video ofJeep Wrangler JL bočne svjetiljke na boku

Specifikacije Jeep Wrangler JL bočnih svjetala sa dimljenom bojom

Model MS-jl-ffl02
Marka Morsun
Izrada automobila Jeep Wrangler
Watt 3w
voltaža 12v
Boja sočiva Dimljeni
Svetla boja Amber
Kućni materijal PC
Tip grede Pokazivač
Materijal leće PC
Otpornost na vodu IP67
Certifikati IP67, CE, RoHS
Životni vijek Više od 50.000 sati
Garancija 12 meseci

Prednosti izmene boje Halosa za Jeep Wrangler

a. Originalni dizajn samo od MORSUN-a

b. Amber& Dimljena leća za opcijeS

c. Jedinstvena kristalna sočiva

Opremanje

2018+ Jeep Wrangler JL

2020 Jeep Gladiator JT

Proces proizvodnje

Morsun-Production-Process Morsun Led

O Morsunu

About Morsun Technology Morsun Led

Morsun Technology profesionalni su proizvođači i dobavljači LED farova, svjetla za maglu za Jeep Wrangler, Harley Davidson i još mnogo toga. Pridržavamo se standarda ISO9001: 2000 za sistem upravljanja kvalitetom, većina naših sistema auto osvetljenja poseduje CE, RoHS i TUV certifikate. Imamo snažno istraživanje LED aplikacija& razvojni tim koji se sastoji od optičkih, električnih, termičkih i strukturalnih stručnjaka.

Uložili smo milione dolara u izgradnju automatske radionice za proizvodnju statičkih i prašina. S preciznim optičkim i toplotnim dizajnom zauzimamo vodeću poziciju u industriji led svjetala, svjetla za maglu, zadnjih svjetla, offroad svjetlosnih šipki za motocikle Jeep Wrangler i Harley Davidson. Mi smo profesionalni proizvođač, dobavljač i izvoznik LED sistema za automatsku rasvjetu na ovom polju. Kvaliteta proizvoda, inovacije, tehnologija i korisnička usluga učinili su nas jednim od neprikosnovenih lidera širom svijeta na polju LED automatske rasvjete za Jeep Wrangler. Noseći koncept&„Kvalitet na prvom mjestu, prednost kupca, iskrenost i inovacija GG“; u našem umu, naša kompanija je postigla veliki napredak u proteklim godinama. Kupcima je drago da kupe naše standardne proizvode ili nam pošalju OEM zahtjeve. Bićete impresionirani našom kvalitetom i uslugom.