High Lumen Motorcycle Led Projector Farovi 5.75” Led Far 12v Far za Harley Davidson

3 Svjetlosni modovi! -1770lm visoka snopa, 1350lm niska snopa, polu-halo prsten, izuzetno sjajna svjetlosna efikasnost 6500K led farova.
Visokokvalitetni, umri-ljevano aluminijumska slitka, stabilni kvalitetni led čipovi, ugrađena funkcija EMC-a, vodootporni, neprobojni za udarce i neprobojni za prašinu, imaju efikasnu toplotnu disipaciju i efikasnost hlađenja.
“Plug and Play”..H4 i H13 adapter uključeni, obično za 30 minuta ili manje da bi se dovršila instalacija.
Fitment. .. ..kompatibilan za Harley Davidson motore koji koriste far od 5,75 inča.

Opis

Naš 75” led far za Harley Davidson je svjetliji od originalnog halogena i sakrio farove. Uključuje visoku nisku snod i bijeli halo drl, to će osigurati maksimalnu sigurnost dok vozite po danu i mračnoj noći i uštedjeti puno novca za kupovinu različitih funkcijskih svjetiljki. Visokokvalitetnim jasnim objektivom poboljšava se rasvjeta i pruža savršenu zaštitu za unutarnje svjetlosne snopa i pruža vam novo iskustvo vozačke rasvjete. Naša prednja svjetla su dizajnirana da budu vodootporna, neprobojna i neprobojna za prašinu, imaju efikasnu toplotnu disipaciju i efikasnost hlađenja, više od 50.000 sati radnog staža.

Specifikacija od 75” led farova za Harley Davidson

Model MS-5.7R-003
Brend Morsun
Auto Make Za Harley Davidsona
High Beam 1770 LM
Niska snoša 1350 LM
Halo Bijeli halo
Temperatura boje 6500K
Stambeni materijal Umri-ljevano aluminijumski kučište
Boja stanovanja Crno/Chrome
Materijal objektiva Pc
Vodootporna stopa IP67
Certifikacije IP67, CE, RoHS
Životni vijek Više od 50.000 sati
Garancija 12 mjeseci

Osobine

100% Potpuno Novo.

Vodootporni film za disanje.

Diecast Aluminum Shell Excellent for Heat Dissipation.

Jaka primjenjivost.

Jednostavno za instalaciju, priključi i igraj.

Uklapanje

‘06-‘11 VRSCD
‘06-‘11 VRSCDX
‘15-kasnije XG
‘04-kasnije XL
‘09-‘13 XR
‘91-kasnije Dyna (osim FLD i ‘91-‘05 FXDWG)
‘84-‘99 FLSTS
‘84-‘99 FXSTS
‘08-‘11 FLSTSB
‘05-‘06 FLSTSC
‘10-12 FLSTSE
‘00-kasnije FXCW, FXCWC, FXS, FXSB, FXSBSE, FXST, FXSTB, FXSTC i FXSTD

More Photos of 5.75 Led Halo Headlights

Prednosti naših sistema automatskog rasvjete

Visoka svjetlina

Vozač može jasno vidjeti cestu naprijed kada svijetlo bijelo svjetlo osvijetli stazu u mraku, to vam može pomoći da povećate sigurnost na cesti i ugodnije iskustvo u vožnji. Naši led farovi pružaju maksimalnu vidljivost kako bi poboljšali iskustvo vožnje i povećali sigurnost i vidljivost i dan i noć.

Materijal visokog kvaliteta

Umri-ljevano aluminijumska sliva kuća, visoke performanse disipacije topline i stabilna kvaliteta, dobre performanse pečata kao guste gume su se sačinjavali od utikača kabela za napajanje. Dug životni vož i dobre performanse na vodootpornom prahu, dokazu za maglu, mogu se koristiti u izuzetno surovima okruženjima.

Laka instalacija

Plug and Play, H4 i H13 adapter uključeni, obično za 30 minuta ili manje kako bi dovršili instalaciju nadograđenu, naši farovi imaju integrisanu bulit-in EMC funkciju.

Široke upotrebe

Svi naši led farovi mogu se koristiti ne samo na svim vrstama vehikola koji koriste farove od 7 inča, farove od 9 inča, farove od 4×6, 5×7 inča, već se mogu koristiti i za rada svjetla za čamce, traktore, kamione itd.

Osiguranje kvaliteta

Vaše zadovoljstvo je naša najviše briga. Uvijek ćemo napraviti dvostruku inspekciju kvaliteta prije isporuke sustava rasvjete našim kupcima.

Dugi životni vjek

Naši led auto rasvjetni sistemi imaju odlične performanse kao što su anti-šok, anti-kiša, anti-magla, IP67 vodootporna brzina, disipacija topline itd, tako da se naša led rasvjeta može koristiti i do 50.000 sati.

Proizvodni proces

Morsun-Production-Process Morsun Led

O Morsunu

About-Morsun Morsun Led

Morsun Technology je profesionalni proizvođač i dobavljač LED farova, svjetla za maglu repna svjetla za Jeep Wrangler, Harley Davidson i još mnogo toga. U suštini smo sa STANDARDOM ISO9001:2000 Quality Management System, većina naših sistema auto rasvjete ima CE, RoHS i TUV certifikate. Imamo snažan LED application product research & development team koji se sastoji od optičkog, električnog, termalnog i strukturnog stručnjaka.

Uložili smo milione dolara u izgradnju radionice za proizvodnju automatske statičke i prašine. Sa točno optičkom i termalnom dizajnom, preuzimamo vodeću poziciju u industriji led farova, svjetla za maglu, repnih svjetala, offroad light barova za Jeep Wrangler i Harley Davidson motocikle. Mi smo profesionalni proizvođač, dobavljač i izvoznik LED auto Rasvjetnih sistema u ovoj oblasti. Kvalitet proizvoda, inovacije, tehnologija i korisnički servis učinili su nas jednim od neospornih lidera širom svijeta u oblasti LED auto rasvjete za Jeep Wrangler. S obzirom na koncept “Quality First, Customer Paramount, Sincerity and Innovation” u našem umu, naša kompanija je u proteklim godinama postigla veliki napredak. Kupci su dobrodošli da kupe naše standardne proizvode, ili nam šalju OEM zahtjeve. Bićete impresionirani našim kvalitetom i uslugom.